Egyszerű árazás. Egyszerű üzletmenet.

Az árazásunkkal maximálisan támogatjuk a fejlődésedet

Melyik csomagot kéred?

Business

3 000 megrendelés/év
Max 2 Webáruház
 • 4 990 Ft+ÁFA/hó

  vagy

  49 990 Ft+ÁFA/év

Growth

12 000 megrendelés/ év
Max 5 Webáruház
 • 9 990 Ft+ÁFA/hó

  vagy

  99 990 Ft+ÁFA/év

Scale

30 000 megrendelés/ év
Max 10 Webáruház 
 • 19 990 Ft+ÁFA/hó

  vagy

  199 990 Ft+ÁFA/év

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Hiszünk abban, hogy a Conversific a legjobb dolog, amibe egy e-kereskedő befektethet. Ezért ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett a kapott szolgáltatással, írj egy e-mailt 30 napon belül, és visszautaljuk számodra a teljes vételárat.

Több mint 5000 webáruház világszerte

a Conversific-nek hála hoz jobb üzleti döntéseket!

GY.I.K

Meddig érvényes az előfizetésem? Az előfizetésed a vásárlás utáni aktiválástól számítva 1 évig marad aktív. Ez változhat, ha időközben a havi rendeléseid száma túllépi a csomagodban lévő keret mennyiséget. Ebben az esetben időarányosan csökkentjük az előfizetésed időtartamát.
Mi történik akkor, ha a fizetés után nem leszek elégedett? Mindent meg fogunk tenni az elégedettségedért, de ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett az általunk nyújtott szolgáltatással, 30 napig jelezheted ezt számunkra és visszautaljuk a teljes vételárat.
Mi történik akkor, ha időközben túllépem a havi rendelések számát? A havi rendelések számát, éves csomag esetében felszorozzuk 12-vel. Ha ezt a számot túlléped, akkor felvesszük veled a kapcsolatot és időarányosan csökkentjük az előfizetésed idejét.
Hogyan tudom megrendelni a Conversific éves akciós csomagot? Először is, ki kell töltened a fenti űrlapot a számlázási adataiddal. Kollégánk küldeni fog számodra egy díjbekérőt, amit ha átutaltál, akkor két napon belül aktiváljuk majd a Prémium funkciókat a fiókodban.

Szeretnéd megduplázni
a tavalyi eredményeidet?