Shoprenter Reporting: hogyan növeld az áruházad bevételét kérdőjelek nélkül?

A Shoprenter marketing aktivitásod elengedhetetlen részeként ez a csomag egyetlen helyen, könnyen érthető és átlátható formában mutatja meg a webáruházad teljesítményét és fejlődési lehetőségeit

Az adatelemzés és a professzionális döntéshozatal már nem csak az e-kereskedelmi óriásoké.

Több mint 40 000 webáruház világszerte

7 éve a Conversific segítségével növeli a bevételét jobb üzleti döntésekkel!

Mi az a Shoprenter Reporting?

 

A Shoprenter Reporting, amelyet a Business és Growth csomagon keresztül érhetsz el, a Conversific és a Shoprenter szerelem gyermeke. 💞 👼 Több száz hús-vér Shoprenteres kereskedőt kerestünk meg közösen, és az Ő visszajelzéseik alapján fejlesztettük ki azokat az új funkciókat, amelyek itt megtalálhatóak.

Számtalan különféle jelentéssel és a tetszőleges időintervallumnak köszönhetően sokkal többet hozhatsz ki belőle, mint az ingyenes Conversific fiókodból.

Hogyan fog a Shoprenter Reporting segítenia növekedési terveid megvalósításában?

1. lépés - Tetőtől talpig átvizsgáljuk a webáruházadat...

…és pontosan beazonosítjuk a gyenge pontjait és erősségeit.

Mivel több, mint 40.000 webáruház használ minket világszerte így képesek vagyunk adatbázisunkból a hozzád legközelebb álló piaci szereplőket beazonosítani majd minden lényeges kulcsmutatódat összehasonlítani a releváns versenytársaidéval egy egyszerűen érthető piros, sárga, zöld visszajelzés segítségével. 

Így már gyerekjáték lesz eldönteni melyik területre fókuszálj, hiszen világosan fogod látni a webáruházadban rejlő potenciált.

insights

2. lépés - Azt is megmutatjuk mit tehetsz a gyenge pontok megszüntetéséért...

…és a lehetőségek kiaknázásáért.

A feltárt sajátosságok alapján készítünk egy teljesen egyedi tervet a sikerhez vezető úthoz. 

Láthatod, hogy egy-egy elem javítása nagyjából mekkora megtérüléssel jár forintban illetve a “Megoldom a problémát” gombra kattintva külföldi és itthoni szakértők által készített megoldási javaslatokat találsz.

3. lépés - Minden apró részletre is ránagyíthatsz a Jelentések és a Listák segítségével.

Több adatforrásból gyűjtjük össze a webáruházadat érintő fontos adatokat, úgymint a Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics vagy a Shoprenter maga, ezért teljesen átfogó képet kapsz a webáruházadban rejlő lehetőségekről.

Lényegében bármilyen információt pillanatok alatt le tudsz kérdezni a rendszerből az előre elkészített jelentések segítségével.

Egyedi lekérdezések futtatására is van lehetőséged a Listák részben, ahol bármilyen komplex kérdésre megtudhatod a választ. Például: kik azok az új vásárlóim akik előző hónapban adták le 10.000 forint feletti rendeléseiket közösségi médiában de immár 28 napja nem adtak le újabb rendelést?

penztar_jelentes

Ráadásul, bármikor-bárhonnan nyomon követheted a webáruházad teljesítményét a telefonod segítségével.

Van lehetőség napi, heti, havi email összefoglalók küldésére a rendszerből. Így ha úton vagy, tárgyalásod van, nyaralsz vagy a gyerekeket viszed a suliba sem jelent gondot többé.

Kérhetsz reggelre webáruház elemzés értesítést és pár másodperc alatt megtudhatod mi történt az áruházadban az előző nap.

Ízelítő abból amit még ezen felüla Shoprenter Reporting segít megválaszolni számodra

Hol veszíted a
legtöbb vásárlót?

Honnan jött a legtöbb
a bevétel?

Mely termékeidet  
veszik gyakran együtt?

Kik a legjobb
vásárlóid?

Shoprenter SEO: milyen kulcsszavakra
érdemes optimalizálnod?

Mennyi az iparágadban
jellemző konverziós ráta?

Milyen eredményeket érhetsz el
a Shoprenter Reporting Business csomag segítségével?

“Ha az összes alkalmazás közül csak egyet tarthatnánk meg, az a Conversific lenne. 1 év alatt sikerült közel 500%-al növelnünk az árbevételünket és több mint 900%-al a profitot.”

Siposs Levente
felujitaswebaruhaz.hu

Ha most kipróbálod a Shoprenter Reportingot, megajándékozunk 75 000 Ft+ÁFA értékben…

A Shoprenter Reporting egy remek eszköz,  és akkor tud számodra igazán segíteni ha megvalósítod a benne látottakat. Exkluzív bónuszaink segítenek, hogy a rendszer megismerése után cselekedni tudj és ne akadj el a megvalósításban:

video felvétel

1. Ajándék

Hogyan állítsd be helyesen a
Google Analytics fiókodat

ÉRTÉKE 5.000 FT+ÁFA, DE MOST AJÁNDÉK

Olyan érzés lesz beállítanod az Analytics fiókodat, mintha egy kollégánk személyesen mutatná be neked.

2 AJÁNDÉK

[Ebook] Minden amit tudnod kell a Vásárlók elemzéséről 

ÉRTÉKE 10.000 FT+ÁFA, DE MOST AJÁNDÉK!

Most ajándékba kapod az előfizetésed mellé legújabb tudásanyagunkat, aminek segítségével megtanulhatod hogyan elemezd ki a vásárlóidat a maximális eredmények eléréséért.

3. AJÁNDÉK

[Ebook] Minden amit tudnod kell a
Termékek elemzéséről 

ÉRTÉKE 10.000 FT+ÁFA, DE MOST AJÁNDÉK!

Most ajándékba kapod az előfizetésed mellé legújabb tudásanyagunkat, aminek segítségével megtanulhatod hogyan elemezd ki a termékeidet a maximális eredmények eléréséért.

4. AJÁNDÉK

[Ebook] Minden amit tudnod kell a
Konverziód elemzéséről 

ÉRTÉKE 10.000 FT+ÁFA, DE MOST AJÁNDÉK!

Most ajándékba kapod az előfizetésed mellé legújabb tudásanyagunkat, aminek segítségével megtanulhatod hogyan elemezd ki a megrendeléseidet a maximális eredmények eléréséért.

+1 Extra Ajándék - 2 órás Online Conversific Oktatás

KIZÁRÓLAG SHOPRENTER REPORTING ÉS CONVERSIFIC ELŐFIZETŐKNEK!

ÉRTÉKE 40.000 FT+ÁFA, DE MOST AJÁNDÉK!

Egy online képzés ami megtanít profitábilis döntéseket hozni, adatokra támaszkodva. 

Az oktatást Meleska Péter, a Conversific vezető analitikai szakértője fogja tartani. Az ő vezetésével közösen kielemzitek az idei kampányod sikerességét, és közösen levonjátok a tanulságokat.

A képzés pontos idejéről külön emailben fogunk keresni. Várható időpont: Január közepe.

Mit gondolnak az előfizetőink és a szakértők
a Conversific-ről?

Minden reggelem az értékesítési, a konverziós és a Termék jelentések szentháromságában telik. Számunkra nélkülözhetetlen a napi döntéshozatalban a Conversific.”

Orosz Milán

“Hosszú évek óta látom ügyfeleimet és tanítványaimat használni a Google Analytics-et, a Mixpanel-t, a Hotjar-t vagy Python-t. Viszont van pár probléma, ami ezekben az eszközökben – a természetüknél fogva – kikerülhetetlen. Nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy melyik riportokat kell megnézni egy alapos elemzés során. És még ha mindezt tudják is, nem biztos, hogy van energiájuk hétről hétre összeszedni az adatokat és kikeresni, hogy mi fontos és mi nem. 

A Conversific az első eszköz, ahol ezt igazán elegánsan láttam megoldva. Tényleg a felhasználó kezébe adja azt, amire szüksége van: üzletileg fontos elemzéseket egyszerűen, gyorsan, cselekvésre késztetve.”

Mester Tomi

bizniszboyz.hu
data36.com

Próbáld ki most 30 napig a Shoprenter csomagok közül az ingyenes vagy Business Reportingot, és hozz jobb döntéseket adatokra támaszkodva!

Gyakori kérdések

Meddig érvényes az előfizetésem?

Az előfizetésed addig marad érvénye ameddig azt nem jelzed felénk, hogy szeretnéd lemodani. Automatikusan megújul majd minden évben (vagy hónapban) a csomagodtól függően.

Mi történik akkor, ha a megrendelés után nem leszek elégedett?

Mindent meg fogunk tenni az elégedettségedért, de ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett az általunk nyújtott szolgáltatással, 30 napig kockázatmentesen használhatod a rendszert, és ez időn belül bármikor lemondhatod.

Miért csak bankkártyával tudok fizetni?

A bankkártyás fizetési megoldásokkal sokkal gyorsabban és biztonságosabban tudjuk kiszolgálni az ügyfeleinket, és nem szükséges felesleges adminisztrációs terheket átruháznunk rájuk.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

100%-san biztonságos. A fizetési szolgáltatónk a Shoprenter által is használt Barion, ami megfelelt minden szükséges biztonsági kritériumnak.